Strategie & concept

Platform is een full service vormgeving- en communicatienetwerk.
Met een integrale aanpak van strategie, concept en creatie zijn wij middelgrote en grote organisaties van dienst met de meest uiteenlopende communicatie-vraagstukken. Met name het streven om creativiteit in een zo vroeg mogelijk stadium onderdeel te laten zijn van het proces maakt onze werkwijze zo herkenbaar. Zo tillen wij uw communicatie-strategie van denkbaar naar tastbaar. Een effectieve werkwijze die inspeelt op de snelle ontwikkeling van de huidige markt.

Platform werkt ondersteunend aan marketing, pr- en communicatie-afdelingen van zowel profit als non-profit organisaties. De belangrijkste pijlers binnen onze dienstverlening zijn (marketing)communicatie advies, media en middelen advies, concept denken, grafisch ontwerp, webdesign, tekstproductie en fotografie. Platform werkt voor een diversiteit aan branches, er is veel ervaring op o.a. het gebied van vastgoedcommunicatie, zakelijke dienstverlening en ICT.

U kunt ons in schakelen voor bijvoorbeeld positioneringvraagstukken, campagnes (intern/extern), huisstijl ontwikkeling en voor creatie van o.a. advertenties, brochures, periodieken, websites, jaarverslagen en direct mailings.